Skip to content

Tekstil

AMETEK STC er specialister i testløsninger til tekstilindustrien. Find mere information om vores testløsninger nedenfor.
Testløsninger til tekstilindustrien
Test af tekstiler er vigtig for at kunne måle produktkvaliteten, sikre lovmæssig overholdelse og for at vurdere tekstilmaterialernes ydeevne. Det er kun ved at teste tekstilernes ydeevne, at man kan sikre sig, at de lever op til markedets høje forventninger, og at de er tilstrækkeligt stærke og fleksible til det, de er designede til.

Test af tekstiler kan blandt andet være styrketest af vævet materiale, skrid i vævet stof, sømstyrke, test af garn og fæsteanordninger såsom knapper og trykknapper.

Nogle af de mest almindelige typer af tests der foretages på tekstil er rivstyrke, trykstyrke, trækstyrke og punkturmodstand, som alle er blandt de mange typer af tests, vores maskiner kan udføre med stor præcision.

Vores træktestere og kraftmålere er anvendt af de mest innovative firmaer verden over. Vi er specialister i kundetilpassede materialetestløsninger, der er designede til at møde vores kunders individuelle behov. Vi har været involveret tekstilbranchen i mange år og har derfor en omfattende erfaring indenfor test af tekstiler. 

Typisk anvendes test af tekstiler til blandt andet:
- Tekstiler til bilindustrien
- Gulvtæpper / tæpper
- Snor
- Elastik
- Fodtøj
- Test af fibre
- Læder / lædervarer
- Net / fiskegarn
- Uvævede materialer såsom bleer, vådservietter o.lign.
- Reb
- Gjorde / bælter
- Sejlgarn / tråd

Kontakt os så vi kan hjælpe dig med en tekstiltestløsning, der passer til dine behov