Skip to content

Metal

AMETEK STC er specialister i testløsninger til metalindustrien. Blandt det globalt anerkendte testudstyr vi producerer og leverer, finder du Newage hårdhedstestere, Lloyd Instruments træktestere og Chatillon kraftmålere.
Testløsninger til metalindustrien
Nøglen til at opnå korrekt test af metal i henhold til international standarder er evnen til at måle stress and deformering med meget stor nøjagtighed.

Nogle af de mest almindelige typer af tests der udføres på metaltemner er dybtræksprøver, bøjningsstyrke/bukningsprøver, N-værdi og trækprøver. Alle disse typer af tests kan udføres på vores testmaskiner med den største præcision.

Til test af metal tilbyder vi et stort sortiment af ekstensometre, der kan måle parametre som Youngs modul og prøvespænding.

Vi tilbyder ligeledes ovne til test af metal på op til 1200°C, og softwaren NEXYGENPlus, som anvendes i samspil med vores træktestere fra Lloyd Instruments, skaber enkle og hurtige testopsætninger i henhold til de internationale standarder.

Vores sortiment af hårdheds- og mikrohårdhedstestere omfatter dedikerede Rockwell, Brinell, Vickers og Knoop testere af det globalt anerkendte mærke Newage.

Vi producerer og leverer træktestere og kraftmålere til nogle af de mest innovative virksomheder verden over. Vi er specialister i kundetilpassede materialetestløsninger, der er designede til at møde vores kunders individuelle behov. Vi har været involveret metalindustrien i mange årtier, og har derfor en omfattende erfaring indenfor test af metaller.

Typisk anvendes test af metal til blandt andet: 
- Kabler
- Kæder
- Spoler
- Færdigfremstillet metal
- Fæsteanordninger – møtrikker, bolte, skruer, søm osv.
- Metal – rå- og støbt metal
- Rør
- Fjedre
- Slanger
- Tråd og ledningers elektriske egenskaber

Kontakt os så vi kan hjælpe dig med en metaltestløsning, der passer til dine behov.

Du kan også gå til www.hardnesstesters.com og se hele vores sortiment af testudstyr til hårdhedsmåling af metal.