Skip to content

Medicinsk udstyr

Sugeapparater, knoglelim, pacemakers and kateterslanger er blandt nogle af de typer af medicinsk udstyr, der kan testes med vores træktestere og kraftmålere.
Testløsninger til medicinsk udstyr
Ved test af medicinsk udstyr er testresultaternes nøjagtighed og præcision yderst vigtig. Det er kun ved at udføre test af højeste kvalitet, som overholder de relevante standarder for medicinsk udstyr, at du kan være sikker på, at produktet på en godkendt og sikker måde lever op til de specifikke krav, og hvad det er designet til.

Blandt de mest almindelige parametre der måles for ved test af medicinsk udstyr er bøjning, styrke, kompression, afrivningsstyrke, bindings-/limfugestyrke, punktur, isætning/udtagning og stempelbevægelser.

Udover at være ideelle til test af medicinsk udstyr er vore præcise testmaskiner ligeledes ideelle til brug ved test af emballage til medicinsk udstyr. Ved blot at skifte maskinens kløer kan samme maskine anvendes til test af begge typer af produkter.

Vi leverer testløsninger, der er skæddersyet til netop til dit behov. Vi har været leverandører af testudstyr til medicinalindustrien i adskillige årtier, og har derfor en omfattende erfaring indenfor test af medicinsk udstyr.

Typisk anvendes test af medicinsk udstyr til: 
- MDIer (doseringsinhalatorer) såsom astmainhalatorer
- Kunstig hud
- Sugeapparater
- Balloner
- Knoglelim, plader og skruer
- Pacemakers
- Kateterslanger
- Elektrokirurgiske kabler
- Madtilførselsslanger
- Insulin-pumper
- Medicinske implantater
- Kanyler
- Stomiposer
- Nåle
- Stents
- Suturer
- Kirurgiske implantater

Kontakt os så vi kan hjælpe dig med en testløsning for medicinsk udstyr, der passer til dine behov.