Skip to content

Kosmetik

For at forenkle tests i kosmestikindustrien har vi udviklet TA1 teksturanalyse maskinen. Ved blot at udskifte testmaskinens kløer er det muligt at anvende den samme maskine til både teksturanalyse af kosmetiske produkter og deres emballage.
Testløsninger til kosmetikindustrien
Make-up, lotion, parfume, shampoo, sæbe, gel og voks er alle kosmetiske produkttyper, der er underlagt nogle af de strengeste standarder indenfor materialetests. For at leve op til forbrugernes høje krav, skal kosmetiske produkter se indbydende ud, de skal være lette at anvende og de skal have den helt rigtige konsistens.

Ved at udføre en teksturanalyse på det kosmetiske produkt er det nemt at bestemme, om pudderet er for kompakt, shampooen for tyk, eller om læbestiften knækker for nemt under brug.

Smørbarhed, fasthed, klæbrighed, ekstruderingsevne og brudstyrke er blot nogle af de mest almindelige testtyper, der udføres for kosmetik, mens trykstyrke og aktiveringskraft er nogle af de mest almindelige typer for pumper og spray-dåser når der testes kosmetiske beholdere og emballage.

For at gøre testprocessen nemmere for kosmetikindustrien har vi udviklet TA1 tekturanalyse maskinen. Med dette instrument kan du teste de kosmetiske produkters konsistensegenskaber samt emballagens kvalitet, uden at skulle udskifte noget som helst andet end kløerne. Vores store udvalg af kløer dækker mange af de standardkløer, der anvendes til test af kosmetik. Vi tilbyder også kundetilpassede kløer såfremt du har behov for dette.

Typisk anvendes test af kosmetik til: 
- Spray-dåser
- Fast pudder/øjenskygge
- Gelkapsler
- gelcreme
- Induktionsforsegling
- Læbestift/læbepomade
- Åbning af beholderlåg
- Sæbe
- Voks

Kontakt os så vi kan hjælpe dig med at finde en kosmetik testløsning, der passer til dine behov.