Skip to content

Fjedre

AMETEK STC er specialister i testudstyr til test af fjedre. Find mere information nedenfor.
Testløsninger til test af fjedre
Fjedre anvendes i mange produkter i bilindustrien, luftfart, jernbane og militær samt i almindelige husholdningsprodukter såsom kuglepenne, senge, stole, ure og hæftemaskiner. For at sikre at fjedrene lever op til de strengeste tolerancekrav, er de testet på dertil fremstillede testinstrumenter.

De typiske parametre, der måles for fjedre er fjederbelastning, belastning ved forskydning og forskydning under belastning. Trykfjedre, trækfjedre, torsionsfjedre, konstantkraftfjedre og højtryksfjedre er blandt nogle af de mest almindelige anvendte fjedre.

Vi tilbyder manuelle, motoriserede og digitale testmaskiner til alle slags fjedertests, lige fra lette fjedre, hvis mindre kraftpåvirkning skal måles yderst nøjagtigt, til kraftige fjedre, der kræver kompression på op til 100 kN

Som leverandør af testmaskiner til test af fjedre er vi specialister i kundetilpassede løsninger, der er designede til at møde individuelle behov. Vi har været involveret i industrier som medicinsk udstyr, forbrugsvarer, møbler, luftfart, bil, bygge og anlæg i mange år, og har derfor en omfattende erfaring indenfor test af fjedre i disse brancher.

Typisk anvendes test af fjedre til blandt andet: 
- Bilsæder
- Motorhjelme
- Brændstofpaneler
- Bagagerum
- Satellitsystemer
- Pumper
- Møbler
- Motionsudstyr
- Ure
- Døre (garagedøre osv.)
- Husholdningsapparater
- Børnelegetøj

Kontakt os så vi kan hjælpe dig med en testløsning, der passer til dine behov