Skip to content

Emballage

Klæbemidler, kapsler, blisterpakninger, fleksibel emballage og etiketter er blandt nogle af de emballage produkter, der kan testes med vores træktestere og kraftmålere.
Testløsninger til emballageindustrien
Grundet de mange forskelligeartede krav der stilles til forskellige typer af materialer, er der behov for en yderst alsidig maskine når det kommer til test af emballage.

Blandt nogle af de mest almindelige testtyper for emballage er trækstyrke, friktion, rivestyrke, kompression, afrivning og punktur.

Ved brug af vores testsystemer skal der kun anvendes en enkelt maskine for at kunne udføre alle slags emballagetests uanset materialet, og med vores NEXYGENPlus data analyse software er der adgang til adskillige prædefinerede testindstillinger, der alle overholder de internationale standarder. Hvis emballagen kræver særlig test, kan den samme maskine indstilles til at foretage kundetilpassede tests.

Vores træktestere og kraftmålere anvendes verden over til at godkende kvaliteten af emballage, egnethed til transport og opbevaring samt til test af sikkerhed og forbrugerbeskyttelse.

Typisk anvendes test af emballage til: 
- Klæbemidler
- Flaskekapsler og lukkeanordninger
- Blisterpakninger
- Fleksibel emballage
- Pap
- Etiketter
- Forseglinger
- Snapon-/snapoff-låg
- Bånd
- Skummaterialer

Kontakt os så vi kan hjælpe dig med at finde en emballage testløsning, der passer til dine behov.