Skip to content

MATERIALE

Vores produktsortiment dækker de fleste behov indenfor materialetests, og vores universale testmaskiner, i kombination med dertil fremstillede kløer og fiksturer, kan anvendes til en række specifikke testtyper.

Vi er specialister i kundetilpassede testløsninger. Uanset hvad dine testbehov er, finder vi den rette løsning. Se vores katalog for materialetestmaskiner og kraftmålere eller vælg dit materiale nedenfor.
 • Testløsninger til plastindustrien
  Plastik

  Lukkeanordninger, fleksibel emballage, medicinalplast og plastbeholdere er blandt nogle af de plastprodukter, der kan afprøves med vores materialetestinstrumenter og kraftmålere.

  Læs mere
 • Testløsninger til gummiindustrien
  Gummi

  Gummikomponenter til bilindustrien, transportbånd og legepladsbelægninger er blandt nogle af de gummiprodukter, der kan testes med vores træktestere og kraftmålere.

  Læs mere
 • Testløsninger til metalindustrien
  Metal

  Kabel, kæder, spoler, færdigfremstillet metal, rør, fjedre og slanger er blandt nogle af de metalprodukter, der kan testes med vores træktestere og kraftmålere.

  Læs mere
 • Testløsninger til træindustrien
  Træ

  Kork, møbler, laminerede plader, krydsfinér og finérplader er blandt nogle af de træprodukter, der kan testes med vores træktestere og kraftmålere.

  Læs mere
 • Testløsninger til tekstilindustrien
  Tekstil

  Tekstil til bilindustrien, snor, elastik, fibre, læder, net og uvævet materiale er blandt nogle af de tekstilprodukter, der kan testes med vores træktestere og kraftmålere.

  Læs mere
 • Testløsninger til test af fjedre
  Fjedre

  Trykfjedre, trækfjedre, torsionsfjedre og konstantkraftfjedre er blandt nogle af de fjedre, der kan testes med vores træktestere og kraftmålere.

  Læs mere
 • Testløsninger til byggeindustrien
  Byggematerialer

  Asfalt, mursten, beton og cement er blandt de bygge- og anlægsmaterialer, der kan testes med vores træktestere og kraftmålere.

  Læs mere
 • Testløsninger til bilkomponenter
  Bilkomponenter

  Airbags, elektronik, plastkomponenter, kofangere og lejer er blandt nogle af de komponenter, der anvendes i bilindustrien, og som kan testes med vores træktestere og kraftmålere.

  Læs mere
 • Testløsninger til elektronikindustrien
  Elektronik

  Tastaturer, kreditkort og elektroder er blandt nogle af de elektroniske og mikroelektroniske produkter, der kan testes med vores træktestere og kraftmålere.

  Læs mere
 • Testløsninger til papirindustrien
  Papir og karton

  Karton, bølgepap, husholdningspapir, avispapir og papiretiketter er blandt nogle af de papirprodukter, der kan testes med vores træktestere og kraftmålere.

  Læs mere
 • Testløsninger til fødevareindustrien
  Fødevarer

  Morgenmadsprodukter, konfekture, mejeriprodukter, frugt, grønt, kød, pasta, fisk og dyrefoder er blot nogle de fødevarer, der kan testes af TA1 teskturanalyse maskinen.

  Læs mere
 • Testløsninger til kosmetikindustrien
  Kosmetik

  Pudder, øjenskygge, gelkapsler, lotion, læbestift, sæbe og voks er nogle af de kosmetiske produkter, der kan testes med vores materialetestinstrumenter og kraftmålere.

  Læs mere
 • Testløsninger til emballageindustrien
  Emballage

  Klæbemidler, kapsler, blisterpakninger, fleksibel emballage og etiketter er blandt nogle af de emballage produkter, der kan testes med vores træktestere og kraftmålere.

  Læs mere
 • Testløsninger til medicinsk udstyr
  Medicinsk udstyr

  Sugeapparater, knoglelim, pacemakers and kateterslanger er blandt noget af det medicinske udstyr, der kan testes med vores træktestere og kraftmålere.

  Læs mere
 • Testløsninger til medicinalindustrien
  Medicin/Pharma

  Doseringsinhalatorer (MDI), blisterpakninger og kontaktlinser er blandt de medicinalvarer, der kan testes med vores træktestere og kraftmålere.

  Læs mere